Themafeesten

Ook ben je bij mij aan het juiste adres voor het organiseren van een themafeest. 

Muziekthemafeest

Ook ben je bij mij aan het juiste adres voor het organiseren van een themafeest. Denk hierbij bij voorbeeld aan Oktoberfest. In geheel Oostenrijkse sferen met gerechten als  Flammkuchen, Bratworst en Hamburger.

Lentefeest

Vier de lente bij je thuis en ik schuif aan met mijn Foodtruck. De heerlijkste gerechten als aspergesoep en brunchgerechten worden geserveerd. Natuurlijk vergeten we de Paashaas niet bij een familiebrunch en kunnen de kleintjes op zoek naar de verstopte eieren.

Herfstfeest

Genieten van een broodje Pulled Pork, Beenham of Broodje Hamburger… dat kan! Ook een stamppottenbuffet of een soepenbuffet doen het goed in deze periode van kou.

Rouwen en trouwen

In gepaste sfeer sluit ik aan bij uw ceremonie. Alles in overleg met u. Ik kom graag bij u langs om de vele mogelijkheden van mijn Foodtruck met persoonlijke catering met u te bespreken.

Oktoberfest

In geheel Oostenrijkse sferen met gerechten als Flammkuchen, Bratworst en Hamburger.

Kinderfeest

Zo lang al geen echte verjaardag meer gevierd… mijn dak kan eraf! Laat de kinderen genieten van zelfgemaakte poffertjes… en wie weet willen ze mij wel assisteren.


Zomerfeest

Sfeerverhogend als de Cocktailbar verschijnt. Keuze uit een 10 tal alcoholische en alcoholvrije premixed drankjes… in een aangepaste Foodtruck… en de BBQ kan aan! Zullen we de muziek nog maar iets harder zetten?


Winterfeest

Let it Glow! Gluhwein, oliebollen, warme chocolademelk met slagroom, koffie met de lekkerste likeurtjes en poffertjes.


Foodtruck op je werk

Lekker lunchen en een frisse neus halen met je collega’s… eerst even een heerlijk broodje scoren bij mijn Foodtruck. Van broodjes gezond, hamburger tot seizoensgebonden lekkernijen als oliebollen, smoothies of ijskoffie.

Bekijk hier de andere mogelijkheden

Foodtreffelijk bij uw vrijdag-middagborrel

Wanneer het allemaal weer kan en we mogen de werkweek weer afsluiten met een borrel en een hapje, zorgt Foodtreffelijk hier graag voor.

Foodtruck in Coronatijd

Bij Foodtreffelijk kunt u volledig Corona-proof genieten van coffee to-go en verschillende lekkernijen.

Foodtreffelijk op uw bedrijventerrein

Verras uw klanten en werknemers met een bezoek van mijn Foodtruck bij uw bedrijf.